Skoen dag

Har haft två rätt bra dagar igen. XBox och Perfect Dark hos Chrippa igårkväll. Titt in på Simon&Viktor på hemfärden.
Idag har jag fikat med Jessica, finfint iskaffe. Klippt buskar på päronens tomt. Druckit hemgjord Sangria med kex och ost hos Jimmy. Lite Wii blev det där med. Ett riktigt coachmöte. :-)


Mint condition

Jo igår var det dags för fest för fanken. Bagarn å jag började på Dalwhinnies med några starka redan på eftermiddagen. Hade ju ändå varit duktig å städat å tvättat så vad fasen. Sen blev det mjukisförhäng hos mig, lite gayigt nästan men med whiskey, absint och bärs (jag dricker bara mellanbärs) så blev det legitimt och hetero igen.
Sen drog vi iväg till Tompa ute i Lugnviken på houseparty, det var ju Willys partaj där så nu har jag ena foten inne på att få lite discount nästa gång jag handlar. Eller papperskassar kunde jag ju iallafall få sa hon Jessica, eller shots tjejen som jag kallade henne innan. Jello shots var något alldeles speciellt måste jag säga, lite kladdigt, lite godis, lite sprit, lite skoj.
Blev en jädrans bra förfest måste jag säga, tack Tommy!

Sen vart det g3 som kroghäng, där jag inte varit sedan början på juni eller slutet på maj. Kändes skönt, för det är vad som känts fel med den här sommaren, inte varit där alls. Förra sommaren var det ju typ 2-3 gånger i veckan nästan. Det var tider det. Ja iallafall så körde proggduon (jag och nordness) lite schyssta eskapader. Vi tog oss ner på nedervåningen och märkte att det var jävla dött där. Dansade lite i mörkret, tillslut så hängde en hel drös folk på oss därnere. När vi var nöjda gick vi upp, mötte två vakter som sprang ner hehe. Kände mig riktigt nöjd haha. Sen blev det Yoshi tur runt hela stället på Nords axlar, bland folkmassorna och dansgolven.
Clemme var lite opepp så det blev jag ledsen på. Var lite extra dryg mot honom bara för att utnyttja läget till max.

nu måste jag dra för tommy å nord väntar utanför...hej..hej...HEEEEJ


Det feta arslet

Den här helgen har varit absolut otrolig, känns som att dagarna har utvnyttjats effektivt. Därför tänker jag beskriva helgen kort och lika effektivt. På lördagen guidade jag runt Berglund i stora Östersund, bad i stora Storsjön x2, visade Berglund Sveriges största "insjö-ö-sjö", även kallad Ändsjön, fika uppe på Stocke med vacker fjällvy, Spader Dam pizza och fet fest på kvällen. Måtte varit roligaste utgången på länge. Söndagen blev det kajakpaddling, och då hängde även Nordness och Dessi med för att förgylla allt. Blev lite fjollbad vid Frösö Strand.
På kvällen när Berglund åkt hem (we are missing you) så blev det lite slappt Metal Slug lirande hemma hos mig tillsammans med Nord. Fika på kvällen hos Amanda som bakat så gott så.

Idag var det tillbaka till deppmåndag igen, men faktum är att jag haft lika kul idag som en vanlig ledig dag. Jag har börjat på ett helt nytt koncept, våga vägra ha tråkigt. Så nu ska jag ha kul varenda dag och hitta på något i den mån som går. Man kan ha helg varje dag bara man vill.

Jag och min mentor, Jimmy, drog en fika på Wedan efter jobbet. Rundvandring och försök till shopping ett par timmar. Ska ha ett par nya jeans som passar fint till mina nya boots som jag köpte på Westwalls idag. Men det där med jeans är fan ingen lätt sak har jag återigen upptäckt, var ett tag sedan jag köpte ett par nu. Nu vet jag varför. Stå i en svettig hytt på Gabriels med en strålkastare i fejan och en spegel uppi arslet är ingen höjdare.
Ledsen gick jag tomhänt till Konsum där vi handlade lite grejer till middagen som skulle avnjutas på Jimmys balkong. Jorå, nu känns det bättre. Vi grillade finmarinerad kyckling, baconlindad hallåååååå-mi och potatisgratäng, sen blev det Wii spelande i väldigt många timmar.

Nu är jag bara trött, glad, men lite arg, men desto gladare, lite svettig efter cyklandet från Jimmy, och ännu lite gladare för att jag har sovmorgon imorrn.

Hot in the shade

Ajajaj så sliten jag blev efter tennisen. Tennis är för galningar! Roger Federer, John McEnroe, Pete Sampras, Pat Cash, Björn Borg, och mig. Klockan ett drog vi igång och vi var färdiga vid fyratiden. Sista set ville jag verkligen inte ge efter för, så vi kämpade. Någon action var det väl inte, lama forehands, servar, men desto mer rörelse på fötterna. Såg stjärnor flimra förbi då vattnet var slut för längesedan. Borde jag bryta?
Nåväl, blev en 21a basket också som Frukke självklart vann. Den jäkeln är svår att äga upp på saker och ting. Men när man väl gör det så är det något alldeles speciellt. Sånt psyke han har den grabben.
 
Droppar förbi hemma hos päronen och blir bjuden på mat ute i trädgården, verkligen schysst och trevligt! Ikväll har jag degat, första ölen blev försenad då jag inte förmådde mig att bli berusad pga tröttheten. Men nu jäklar har jag varit ner å handlat lite gosaker som vi ska festa lös på ikväll och imorgon! Den lätt fräkniga och blonda kassörskan höll ögonen på mig extra mycket idag med. Kanske för att jag är alldeles illröd i ansiktet av dagens solexponering, eller luggen som jag blåste bort från ena ögat, likt en frustande häst. Men jag tycker att du är rätt söt själv. Ha en fin kväll! önskade jag henne.

Nu blire Scorpions verk från 1988, Savage Amusement med personliga hits som Passion Rules the Game, Rhythm of Love, Walking on the Edge. Tänker avnjuta den på balkongen med en grogg baserad på Smirnoff Black (50%) och Ginger Ale, kanske två eller tre isbitar till. Termometern har dalat en aning nu, men värmen och fukten ligger kvar, likt en medelhavsnatt på sensommaren.
Hey!

Vacker dag

Ja så sitter jag här på sveriges bästa söktjänst ännu en tidig morgon, vädret är strålande och det ringer inte alltför mycket. Har slitit mycket på jobbet under två veckor så det ska bli underbart att vara ledig i helgen.
Efter jobbet ska jag cykla iväg till Lövsta IP och lira tennismatch mot Frukke. Förväntas bli hårt då asfaltsbanor inte är min starkaste sida. Får jobba på det för stryk ska han få.

Sen så händer en annan rolig sak i helgen. Berglund, polarn från lumpartiden, min bästa, kommer upp och hälsar på. Ska bli himla roligt det. Jag har inte träffat honom sedan jag var på Peace & Love ´07. Mycket minnen å roligheter att prata om.

RSS 2.0