SMSter

Jo har varit en hel del SMS idag, hit och dit kors och tvärs. Mest suttit inne och lökat idag, lirade Starcraft tills högsta möjliga aggressionsnivå var nådd. Men nu lyser röda lampan så jag fick sluta. Chrippa var också förbi en stund, då blev det varmkorv, kaffe och Seinfeld. Tänkte väl dra ut till Valla sen men nu kom mega regnskur så jag får avvakta. Måste hem till Frösön och mata stackars katterna också. Lagade nyss en god middag bestående av kyckling i en gräddsås av bladspenat och soltorkade tomater. Hade fan ingen bra pasta kvar så det blev makaroner, aningen osexigt men men. Nu jävlar blir det att dra iväg för nu lättade regnet.  Dessutom så har jag lyssnat på Blackmore´s Night hela dagen och känner mig så sjukt förälskad i Candice Night.




Out In the Streets

Jafan, ljuvliga fredag! Fan nu är du här igen. Solen smyger sig fram, det är varmt, vattenånga i luften. Bruce Springsteen spelas i mitt huvud. Då vet man att det fan är fredag. Två välfyllda blåa kassar som klirrar i vardera hand, en påse med stort gult M på. Ojoj, nu händer det grejer!
Ska höra mig för litegrann inför kvällen. Vi hörs!

Discshop har räddat min helg iallafall om det nu skulle få för sig att gå åt fanders. Paketet jag beställde igår har jag hämtat ut idag. Seinfeld säsong 8 och 9 (Nu är det komplett) tillsammans med Queen Live at Wembley Stadium 1986. OJOJ!

Outcast

Det här med datorer är ju så jäklarns lustigt. Saker och ting kracklar sönder fastän att man inte gjort någonting! Har varit iväg och handlat på Willys idag, gjort rent hus, så ska man unna sig lite dator och internet funkar inte trådlöst. Här tror man att man har sparat lite tid och allt. Jaja, en timma åt skogen men nu är det fixat iallafall. Det var ju inte detta jag skulle skriva om, utan istället lite om helgen nere i Norje.

Lämnar Östersund tidigt på onsdag morgon med en Långben keps och beger oss ner till Stockholm. Jag, Chrippa, Jonna, NordSNES och P. En hel dag ska vi slå ihjäl tid i denna stad. Vädret visar sig vara lite dåligt så Gröna Lund blir inställt. Men vi roar oss på Butt Ericks ett tag, provar peruker, masker och allt. Blir Systembolaget, Burger King, fika i Gamla Stan, och pizza i Vasastan, sedan Pub Anchor och några kalla.
Ja sen kilar vi till natt tåget som ska ta oss ner till klassiska Hässleholm-byta till lokaltåg mot-Sölvesborg. Den biten gillar jag. Man är alltid framme jävligt tidigt, men det är fint längs den tågsträckan med kustlinjen där.

Väl framme i Sölves blir det taxi ut till festivalområdet. Alltid samma känsla. Men nu saknas något, vars e vädret? Molnigt och kallt. Men Mia och Camilla hade bokat platser åt oss på campingen, senare anslöt sig Hjalle och Lina med. 
På fredag regnade det från UFO till Motörhead. Sedan blev det tröttsamt och det blev whisky kampanj i tältet. Det var mysigt!
Sen fortsatte det ju på den banan, konstant partaj och flummeri, precis så som det ska vara på en Sweden Rock Festival. Hade inte speciellt höga förhoppningar på festivalen i år, tyckte det var lite klent. Men de band jag inte hade räknat med överraskade mig så mycket. Foreigner, Journey, Hot Leg, Outlaws. UFO var fan bra, kanske bättre än 2004 t.o.m. Regnet som piskade oss under låten Rock Bottom var magi. Over the Rainbow, hyfsat, bra regn där i början men annars...nja Tarot Woman på halvfart. Men Twisted Sister överlägset bäst! Mellansnacket var bra bara det.

Heaven....Black Sabbath var bättre 2007, ösigare. Men folk klagar på ljudet? Jag gillar fan bas. Sån där cool Geezer Gös Butler ös bas. Den tycker jag om. Vinny Appice var lite slapp på trummorna. Ronnie James Dio? Alltid fantastisk! Tony Iommi ÄR en anonym snubbe på scen. Annars är det Angus Young liksom, och Angus spelar inte i Black Sabbath. Det är Tony Iommi som spelar där.

Sista kvällen blir det ju alltid överspänt. Trötthet, alkohol, festivalens sista spelning har tagit slut. Då vill man bara go-berserk. Köpa en festivalbärs och knäcka campingstolar.
Jag och Nordness = winning combo den kvällen. Men vi har inga som helst kopplingar till Lotionligan som härjade vid samma tidpunkt. Det var "några andra".

Festivalens citat är från Twisted Sisterspelningen
Nordness: TWEEEASTED!!!!....
Full engelsman (som halvsover och vaknar till) fyller tröttsamt och oinspirerat i med : ...Fuckin Sister!

RSS 2.0