Feel my wrath!

Nu imploderar hela min jävla värld,
Inga svordomar räcker till,
FANFANFAN,
Det blir inte bättre,

Jag kan inte behärska mig,
Biter sönder underläppen,
Hamrar med näven i soffan hundratalet gånger,
Gnyr som en jävla frustrerad best,

Ryter HELVETE men fortfarande inte bättre,
Jag vet inte vad jag ska göra,
Greppar första bästa ting,
Med armen jag vevar,
I ultrarapid den flyger,

SMACK och klask,
Blöt jävla äckelsnus på hela golvet,
Yes Lord,
Feel MY wrath!





M & mutherfuckin M

Blev överlycklig när det fanns M&M i lyxförpackning i Selectaautomaten för tio slantar. Dreglar frenetiskt medans jag rusar efter plånboken. Spår av saliv finns långa vägar mellan automaten och expeditionsplatsen. Det skulle inte var några som helst problem för Östersundspolisen...CSI Miami...CSI New York...Moussad...Arkiv X... att hitta DNA till den som gjorde sig skyldig till massförstörelse i Eniro 118118s lokaler natten mot söndagen den 15/2.

För det är ungefär så jag känner mig inombords efter att ha öppnat den bruna lilla cellofanpåsen med färgglada prickar. Rentav förbannad!
Varför o varför frågar jag mig. Varför kan inte svenska folket få flerfärgade  M&M med jordnötter i? Nu fick jag maskerade nonstops istället. Jag HATAR och jag HATAR nonstop. Hata är ett starkt och inte alltför välanvänt ord i mitt vokabulär.

Den som nu vill ha flerfärgat exkremente i pillerform lägger ögonen på den lilla skål jag ställt fram i fikar-rummet. 
Säg aldrig att jag inte varnat er.


Jobbo

Nu är man tillbaka på jobbet och har en stor fet skärm framför sig, helskotta så skönt men oskönt. Bländande vitt rakt i fejset, först snöblind i fjällen och nu blind på jobbet. Kebabtallrik XL börjar lägga sig nu, har sällan varit hungrigare efter tre dagars ofrivllig matvägran. Nu är jag smällfet, trötter och arger (för att jag är så trött).

Satt nyss i fikar-rummet och kikade mot backen. Bigjumpen ser helt oemotståndligt frestande ut en kväll som denna. Men jag sluter ögonen och gör ansats, kylan smeker fejset och i en hög hastighet glider jag in, stiger på rampen, lyfter tyngdlöst...och greppar en psykisk grab istället. Aaah...landningen... är perfekt.


Lördag

Uppskatta det du har och att du får vara frisk! Det slog mig trots att jag bara hade vinterkräksjukan.

Ska bli så jäkla skönt att få jobba igen!


*Vore ju kul med en bild också...här är en klassiker när jag sätter Frukke i schackmatt*


Fredag

Ett stort woohoo för att jag står på benen igen. Tog mig till soffan så jag kunde sitta lite vid datorn. Har lirat en hel del idag eftersom det varit svårt att göra annat. Kikade lite TV också samtidigt som jag slukade en stor skål Baileys glass(Nej jag är inte olycklig).
 Nu har jag tänkt att jag måste äta nånting ordentligt, för det var ju ändå två dagar sedan.
Siktar på att jobba imorrn också, var ju över en vecka sedan faktiskt.


Jag mår iiilla.

Jag nämnde väl att Anders låg utslagen i måndags? Det var något som hette magsjuka tror jag.
Nu har jag fått smaka på den. Hejdå.


Åre

Närmare fyra kalla Åredagar har jag just lämnat bakom mig. Åkte upp i söndags med P och AnderZ. Väl framme belägrade vi stugan med rostbiff, potatissallad, kall öl och AC/DC. Paartajade sedan på Dippan och avslutade på Max.
McFlurry går inte att beställa där, för nu har jag provat och blev hänvisad "tio mil österut" med arg ton.

Måndagen spenderade jag och Clemme i backarna i satans snöoväder med en blåst på 17m sekunden. Lunchade på Broken med Nordness som dök upp samma dag. P och Anders låg i koma av någon anledning. På kvälla blev det bastubad med snöbad och öl givet.

Tisdagen var fanimej ännu bättre. Kanonersväder och vindstilla uppe på skutan vilket gjorde det möjligt att åka på hela paketet. AnderZ och Nordan gjorde oss sällskap och jäsiken vad bra det var. Oerhört pudriga sidospår från gårdagens snöfall...fy så orättvist bra man får ha det. Startade i Björnen med en slags omedveten frontflip, efter avåkning från pudrigt sidospår. Sedan slussade vi vidare till Åre och de stora pojkarnas backar när alla var varma i kläderna. Körde halva Lundsrappet en gång innan vi åkte ända till topp med gondol. Clemme lurade ner oss på baksidan av skutan där vi slösade bort mycket tid pga stannad lift och klantighet efter stannad lift. Hypotesen var att jag hade trampat lös Nords bindning under stoppet varpå vi åkte omkull i liften som några slags noobs. Med en skida kan man fasiken inte åka för det provade han. Sen vi tagit oss upp igen hade vi en värdelös transportsträcka med begränsad snötillgång och en sablans lång lift till innan vi kunde bli mänskliga igen. Lunchar gör vi på Olympen, god pasta med köttfärssås (ingen bättre snowboardföda finns ju). Avslutar med Dreamparkåkning med litte rails och hopp.

Men här tar allt vändning, kvällen var ju tänkt att bli "off the hook", det började bra när vi kom hem till husmor P, som hade ordnat varm choklad med Minttu. Bastubad och snöbad med öl var ju perfekt, och sedan förfest hos Clemme. Wow det kan inte gå fel. Men väl vi stressat oss dit så är det filmkväll istället oc där sitter istället fem grabbar i ren misär och får inte ens spela KISS på datorfläktsvolym. Vi dricker vidare och gråter nästan som om vi sålt smöret och tappat slantarna. En ren misär säger jag åter!
Blir Bygget sen där P får lämna in efter femton minuter. Sen hamnar vi på amatörmässig vimmelbild och slår oss igenom ett halvt dansgolv innan vi vänder och Gestapovakten avrättar Nordan. Hopplöst ringer jag 118118 för andra gången under kvällen. Nu ber jag om en CTRL+3 för att lokalisera Subway i kylan, men jag kan bara inte tyda den lilla kartan. Vi kör på Max eftersom vi inte har lust att definitivdö. Jag försöker inte beställa McFlurry, däremot berättar jag hur impad jag är över att det finns en lightburgare UTAN bröd.

Sedan taxiåker vi hem och ser att dörren till stugan är öppen. Utanför ligger en skrynklig IDhandling och spår av misär fyller våra synfält. Går in i stugan där det är märkbart stökigare än vi lämnade det. Ovandelen av en våningssäng har ramlat ner, under den hittar jag P sovandes som ett litet barn efter Björnes.  

Det var något tungt att vakna idag och se all förödelse. Jag väljer att titta bort och slår istället på "Big Lebowski", drar på mig skigoogles och lånar en öl av Anders för att lätta undan.

Bajsmackan: Clemmes "förfest"
Det bästa av allt: Utförsåkningen!


Magi eller rent grubbleri?

Det här med filöverföring är en rätt hyvens grej.
 Massvis med datalagrad information javisst.
En massa osynliga saker och jox skickas och dupliceras, från en annan enhet till min, eller din enhet. Trådlöst WiFI eller med kabel.

När den är komplett, klar, 100%, ser jag den ligga på mitt Skrivbord, eller i C:\Datorn\Windows\Användare\Wille\Skrivbord\WillesMapp\Dokument\MottagnaFiler\ och därefter med valfria filnamn som "jox.mp3" "Nordness krattar löv.jpg" eller ungefär "Mat Tinas recept på haschkladdkaka.doc".
Den har då nått ett tillstånd man kan kalla....semifysiskt...metafysiskt.

Går den att beröra? Med indirekt kontakt, oftast med någon form av pekdon. Tredje partens beröring.
Den går att klicka på, dra runt på skärmen, du kan byta namn, flytta den till valfri mapp, öppna den, kopiera den, seeda till en torrent, modifiera eller ta bort den.
Lukta på den? Förmodligen är det en arom av rymd och/eller batterisyra.

Skulle jag kunna plocka ut filen och beröra den direkt? Nja, hamra sönder hela notebooken och leta....tar nog tid bland alla skruvar och mojs.
Med en storlek som en kvark...eller ännu mindre obefintlig? Så  fascineras jag av  tanken att vare sig en storlek på 1 kb, eller 5 GB. Så ryms den, och många kopior av samma fil i den dator som jag i skrivande stund har på köksbordet. Jag kommer dock aldrig kunna få se, lukta, och känna på en fil. Oavsett om det är "Nordness krattar löv.jpg" eller om jag överfört (INTE laddat hem) "Bruce Springsteens" mästerverk "The River" (självklart från min original CD) till iTunes.

Framtiden är här!


Eftertanke: Med såna här galna funderingar (det är inte första gången). Riskerar jag att senare i livet kan få sitta av tio-tjugo år tillsammans med Jokern och Two Face på Arkham Asylum?

I

Den givna förstaplaceringen går till österrikiska/holländska utgåvan av "A World Without Heroes" med "Dark Light" som Bea.

Färgklicken består återigen av gult och rött.
Fotot är ursnyggt, och gänget profilerar sig väl mot den vitgråa bakgrunden. De posar som de hjältar de är och gör titeln ett värdigt skäl :)
De svarta listerna som ger en inramande effekt sätter spiken i kistan. Det här ÄR den snyggaste KISS singeln i mina ögon.



II

På andra placering har vi en singel som borde ligga etta om det inte hade varit för den singel som kommer på första plats. :)
Vi pratar om holländska pressen av  "I Love it Loud" med låten "Killer" som Bsida. Denna singel finns i tre olika omslag, detta och de andra två med Creatures of the Night omslaget. Dessa är enligt originalkonvolutets blåa och svarta toner, och den tredje med rosa istället för blått. 

Att den här singeln är så knivskarp är ju helt enkelt fotot! Bara fotot! Dimma, dis, mörker och en måne som svagt urskiljer sig bakom Gene. Återigen är det kombinationerna av rött och gult i texten som gör det här valet självklart. Givetvis lyser de upp med hjälp av det snygga fotot.


Efterkälke...

På tredje plats kommer tyska Rocket Ride med Tomorrow and Tonight.
Motivering: Denna singel är ehhm...vansinnigt snygg alltså! Ja det är den faktiskt!



RSS 2.0