Natt

Har ätit som en kung på "lunchrasten".
4x knäckebröd
1x clementin
1x avokado
2x banan med chokladsås på

Glad på jobbet

Idag är man tillbaka efter jättelång ledighet, har tränat, supit, kollat på fjärde säsongen av Seinfeld, lyssnat på Deep Purple, Phil Collins, Journey och slappat. Har varit på jakt efter en laptop och den beställde jag idag. Får väl hämta den imorrn om inte all världens otur vänder sig emot mig. Ringde dessutom och pratade med en kvinna på ComHem, alldeles underbar röst hade hon. Så nu blir det lite breeeband på kuppen också.

Nu sitter jag på 118 och tar vanliga samtal igen efter att ha suttit på OG52 hla dagen. Känns underbart!

Söndag

Idag är det söndag, men igår var det lördag...Lördag, med stort L, hemma hos P. Då blev det lite godis...
en hel sån här


Några såna här....



En sån här



Så värmde jag upp inför kvällen med en sån här



Sen lade vi ankaret i baren på G3....unnade mig en sån här (nu är det två på bilden, men jag såg faktiskt två glas vid det här laget)



Tro fan inte jag fick nog, för när jag kom hem blev det lite av den här varan i några timmar



Sen var klockan halv fem helt plötsligt...så gick det såhär....



 
LOADED DECK!




Rock Hard, Blogg Free!

Så jävlar var den här dagen finished. Avslutad. Finito. Litte´ av kaputt! Suttit och daltat med lite Inspirera, men innan dess var jag 119 mentor. Skönt!
Tänkte jag skulle anmärka på att det är skapligt kallt idag, nu vill jag ha snö! För jag har en dröm! En vit jul (snön är färgämnet som gör att det blir vitt alltså) och onyktra helger som stundar. Imorgon tänker jag gå till jobbet, sen tänker jag sänka en flaska vin på kvällen tillsammans med en ödmjukt bakad pizza. Blir väl rött, för det har jag hemma. Men även vitt, men det gör sig inte lika bra. För jag tänker ha fint deluxe kött på den spröda degen, tillsammans med cheez, tomater och alla möjliga tillbehör. Inge trams. Bara pizza!

Nu ska jag hem och äta bruna bönor med fläsk. Dessvärre blir det nog ingen rock ikväll. Det eftersom jag högst förutsätter att min nervösa katt tuggat i sig samtliga meterlängder sladdar som ringlar sig utmed vägglisterna i mitt ombonade hem. Något ofog har hon garanterat gjort...vilket kommer göra mig tokig. Det vet jag, men det är bara att bita ihop. Beredd på allt...det ska man vara i dessa hårda tider. Krig i mellanöster, banker som kollapsar. Grus som fastnar under skosulorna. Har ni hört talas om att en fjärils flaxande kan orsaka en gigantisk orkan någonstans?

Helg-oween

Igår blev det en runda på stan för att komplettera inför kvällen. Blev två timmst tennis, och sedan för-förfest hemma hos mig innan vi gick till Amanda för att fullborda kalaset. Var mycket läskigt folk där!
Kanonbra arrangerat med hembakade tårtor, bakelser och pizzor!

Jag och Chrippa gick ner på stan sen och hamnade på Olearys, shottade en tequila och sedan blev det en Finlandia on the rocks (självklart). Sedan masade vi oss iväg till Plaza, kom in lagom till halv två och svepte en öl tillsammans med övriga festdeltagare. Men usch vad dålig jag blev i kön vid stängningsdags. Jag mådde finemang alldeles innan, men jag blir helt åt helvete bland folkmassor i kombination med höga ljud. Lyckas glida in på toan där jag blir kvar i cirka en halvtimma. Folk bankar på dörren men jag vill bara BORT! Tillslut somnar jag till och vaknar av en vakt som lirkar upp låset. Jag hade tydligen inte heller knäppt igen mina kostymbyxor heller, vilket en högljudd Jonna påminde mig om när jag kom ut. TACK och lov hade jag hängslen som lindrade misstaget.

Vinglar hem med sällskap av Chrippa som jag måste tacka rejält! Ingen vidare baksmälla idag faktiskt, lyckades gå ner till steket och äta en kycklingburgare med diverse tillbehör innan jag åkte iväg på badet med Veronica.

Så idag har jag prövat alla nyheter. Kanorna och relaxen. Men annars var det mesta som vanligt vilket gjorde mig pyttelite besviken. Relaxen var iallafall helt enastående. Det härligaste var inte utomhuspoolen, utan bastun med pepparmint. En helt enorm känsla. Sedan fick alla svalka av sig med is, innan det blev en sista upphettning som då gav helt motsatt effekt! KYLA!

Så nu är jag relaxad och icke karatefull så jag kan börja om på en ny vecka fullt med jobb.
Nu måste jag lämna tillbaka några videofilmer.



// Patrick Bateman

Disträ klåpare

Hehe, så jävla olycklig dag igår. Kan man vara mer disträ? Sista dagen, och jag är på gränsen till bonus. Sliter stenhårt
och längtar samtidigt till den stundande helgen. Klockan 18 slutar jag, klockan 18 slutar jag. Klockan blir 17.33 och jag tänker "yes nu får jag gå hem!".
Packar ihop, lämnar över ansvaret till Erik varpå han ifrågasätter mig med "Jasså, ska jag ha den här nu?"
Jag säger "Ja, så länge du heter Erik Gisslén så". Han tar villigt emot ansvaret, med en förvånansvärd blick.

Traskar ner på systemet, och köper en helflaska J&B, några Kulta (7,0%) och går in på Hemköp.

Vad har hänt? Klockan är kvart över sex! Hur sjutton hann jag med allt på en kvart? Frågar jag mig själv.
Sedan måste jag bara kolla igenom de mobilsamtal jag ringt alldeles inan för att försäkra mig om att alla klockor går fel. Hoppas att jag hamnat i någon slags tidskompression.
Men mycket riktigt ringde jag ett samtal kvart i sex och ett tio i. Då flashar mitt fotografiska minne till. Allt är självklart!
Jag gick helt enkelt hem tjugosju minuter för tidigt. Hur fan kan jag läsa 17.33 till 18.00?
Det blev även uppenbart varför Erik blev förvirrad när jag lämnade ansvaret till honom.

Skrattar gott och länge åt mig själv hemma när jag dricker en J&B on the rocks efter middagen.

RSS 2.0