Fjärde plats...

Har vi en tysk Strutter ´78 med Shock Me som Bsida.

Motiveringen: Ja, en fet KISS logga på snedden över hela omslaget. Faller aningen utanför bild och det är det som gör det effektfullt. PANG! SMACK! precis som i en Fantomentidning. "IN YOUR FACE! THIS IS KISS! Inget snack om saken, du vet vad du lyssnar du på, och du älskar det din nördjävel. Varken du, dina hiphoppolare eller dina fördomsfulla föräldrar kan göra något åt saken"

Det är exakt så omslaget uttrycker sig. Återigen en aningen snedskuren split på alla medlemmar som också skriker SERIETIDNING.
Det här är coolt, det är nasty, en upphottad version av en het låt. Liksom föregående singel är valet av färg exakt matchande till färgtonen i bilderna.


Nördvarning

Jag gillar omslag som bara sjutton. Ett band som oftast lyckas med omslag är KISS. Nu tänker Jag, i brist på annat att skriva om,  presentera de fem absolut snyggaste KISS singlarna.
På femte plats har vi en tysklandspress av Shout it Out Loud (Live) med Nothin´ to Lose (Live) som B-sida.

Motiveringen; Perfekt brytning mellan den vindruvslila bakgrunden och en snygg gulfärgad text i underbart typsnitt.
Bilderna visar hur mycket energi en låt som Shout it Out Loud kräver. Denna energi fanns definitivt med KISS på den här tiden då de var som störst.


Nu har jag gjort det IGEN (bakisblogg)

Laddade en helkväll med big brotha och vi körde massa massa bra skivor hos mig (jag har ju bara bra skivor så vad annars?) och det badades i JD on the rocks, vinare, jordnötter och öl. (Nu har ju jag inget badkar förvisso). det var ju precis som gamla goda tider, som typ förr förra året, och förr förr förra året, det är de år som är "den gamla goda tiden". AnderZ kommer också förbi som ett litet paket på Posten, det var ju helt gudomligt bra av honom. I helhet njuter vi av kvällen och allt är så bra, kvällen ska bannemej aldrig ta slut. men det gör den...på Plaza så gör man det man alltid gör. Kollar läget, sätter sig ner och tar det lugnt med en pilsner. Allt börjar med att ´Bro ska iväg och kika lite till, sen så går jag och AnderZ till baren eftersom han har föreslagit en vinare.
Det är den vinare som så småningom kommer förstöra allt vi byggt upp, för sedan slår Autopiloten på.

Jag har sällan haft svar, men nu vet jag. Detta är vad som orsakat mina mystiska försvinnanden under det senaste året, och nu vet jag vart jag tar vägen. Jag blir helt ointresserad av att prata anständigt, jag virvlar omkring och bara "är", som ett slags zombie...och till slut tar den mig hemåt. Jag tänker "Nej sluta, låt mig vara" men jag kan inget göra. Jag bara går och går och går.

Så det här måste vara lite samma problem som att komma för tidigt....ungefär

Nu har jag givetvis tröttnat på att det här ska hända allt oftare, så nu ber jag er alla vänner, att ställa upp, för jag behöver hjälp med detta allvarliga problem. Jag vet att jag har gjort många besvikna under det senaste året. Men snälla gör vad som helst....bind fast mig, slå ner mig...vad som helst, just så att jag INTE går hem.

Nu ligger jag i soffan och känner mig lagom intresserad, med fuckfrizz och glajjor. De hjälper bra vid baxmälla och ger en skönare kontrast i livet.

Lördag natt

Sitter man på jobbet och har lite klent att göra. Svenska folket däckar äntligen...en efter en, skönt! Som flugor faller alla, plånboken är aningen tunnare och ångest....inte än, men om några timmar.
Själv sitter jag här och får en fetare plånbok och känner mer levande än många andra gör. 

Några vidare utbrott har jag inte heller haft. Jag har absolut övervägt till att jobba på ett helt nytt sätt för att orka med jobbet. Skona mig och skona kunderna är syftet.
Jag tänker absolut inte stressa upp mig mer, jag talar lugnt och kommer aldrig knappa vrålfort med pekfingrarna igen.
Detta kan ju bara bli BRA!
Det har lyckats såhär långt och det är jag glad för. Jag trivs oftast riktigt bra med mitt jobb även om jag har problem att erkänna det för mig själv vissa dagar.

Jag har roat mig med lite schack in på morgonen, men har inte vunnit en enda gång ikväll. Lade kvickt ner det och har läst Sportbladet och kollat bilddagboken hundra gånger nu.
 Som tur är har jag Sandra på MSN som håller mig aktiv tack vare att hon är i USA. Normalt är det bara Bagarn som är uppe på MSN vid den här tiden men han har väl däckat eller något.

Törstig vecka

En fredag är det idag. Men det känns det knappast som då jag ska iväg och jobba om en mycket liten stund. Passar på att blogga litegrann innan dess, jag känner mig skyldig bloggen att blogga lite.
Vad har hänt den här veckan då?

Jo mest schletit med jobbet och hemmet faktiskt. Pysslar mycket men ändå händer som inget. Mest druckit folköl om kvällarna och så (Jävla Pölsa som ska ha ett sånt elakt inflytande).
I onsdax var Malin här och vi kollade på Smala Sussie då jag blev så elakt törstig. Där sprack allt, det flöt sedan på mot torsdag och vi skulle ladda om inför en ny runda av GoldenEye till Nintendo 64, ett ytterst KLASSISKT multiplayer lir som står sig än idag. Clemme kom in till stan från Åre och så vandrade vi omkring lite. Han handlade ordentligt till garderoben nu, rena rama Sex an the city nojjan.
Sen sa jag hejdå till honom och det var väl dags för lite GoldenEye men det blev inget, så började P snacka om Dio...Dio Dio Dio och Ronnie James Dio...sen kom törsten tillbaka. Denna törst, som inget slcker bättre än en oredig folköl.

Så jag beger mig till P med en packe sexa för att slippa stå med skägget i brevlådan resten av dagen.

Sen är det ju fredag idag, ha tvättat och sånt...allt för att vara litte duktig. Blev panikhungrig för en stund sedan, och besudlade mig med McDonalds....El Maco med plus och McChicken. Träffade Johan där av ren tur så hade jag sällskap.
Jag skäms litegrann som ätit ute två dagar i rad nu...och att jag orkar gå till McDonalds men INTE till gymet....som faktiskt är närmare.

Nej nu är det dags för lite Def Leppard innan jobbdags. Måste även göra dagligbesöket på www.bredbandskollen.se , blir så enormt upphetsad varje gång jag ser hur fasansfullt snabbt mitt internet går.


Första blogg

Jävlar, året har börjat med fylla, sourcream dip, och skandaler! NÄ nu fåre fan va nog! Var iallafall riktigt stolt över utgången igår. Förfesten hos P vägrade ta slut, var så jävla grymt det här alltså! Årets bästa utgång, blir svårt att slå det här alltså. Krogen kom vi in till klockan tolv men var där i evigheter också! Ingen köjävel heller ochd et är fan ultimat! Anddräkt, P, Nordnisse, Tompa, Caerl, BahOY, BägarN, Carro, "Henke", Wille, "dom där två tjejerna", och Hjalle och P! TACK FÖR EN BRA KWÄLL allesammans!!

Gick in en sväng på jobbet å umgicks med Ante och Mia, det var delikat att träffa de två underbara polarna när man känner sig sådär socialt nödställd som jag var. Årets hittills gladaste ögonblick. Som den gången när Ace Frehley och Peter Criss kom upp på scen till extralåtarna i KISS - MTV Unplugged! Tårdrypande rentav!

Men lite skam ska man ju ha i sig efter en sån kväll, annars är det inte rättvist.

RSS 2.0