Skitdag?

Jo jag jobbar natten och sover bort hela dagen. Iofs sov jag för lite igår och dessutom åkte jag två mil längdskidor igår kväll så visst är jag värd sömnen.

Det är uppenbart att jag har två val, fortsatt dålig dag, eller så kan jag göra resten av den här dagen bra istället? Så jag går på systemet och bunkrar upp med öl inför ikväll och torsdag. Kommer hem, och äter deluxemiddag bestående av kokt potatis, dillgravad regnbågsfilé, ekologisk gravlaxsås och kokta skivade ägg. Tar fanimej en Julöl också. Med Rolling Stones Aftermath ur högtalarna på sidan om också. Fint!

I´m not moving

Igår:

frukost; två feta bröd med jordnötssmör

lunch; inget

middag; chipspåse

Idag:

Vaknade klockan tio, läste ÖP i en timma, så det blev ett mellanting där kan man säga.

brunch: resterna av chipspåsen

middag: får se om det blir någon.

Ruby Tuesday

Hej kära blogg!

Jäkligt mild dag, och jag har haft ett ganska milt humör. Vaknar tidigt idag trots en sen kväll. Åker till brorsan och tar en kopp kaffe. Han bjuder på lite Yngwie Malmsteen också. Vi åker in till stan trots att jag inte har något speciellt att uträtta, går på Stadium för han ska köpa glidvalla. Slutar med att jag också kittar upp mig på den biten OCH köper nytt längdåkarställ! Nu är jag ju riktigt pepp för att ge mig ut och åka, men vädret har som sagt varit en besvikelse idag. Optimalt är ju 2-5 minus enligt mig.

Åker sedan iväg till Frukke för att spela lite Guitar Hero och GTA IVoch fan vad stolt jag är över mig själv, klarar det mesta på Hard nu! Sedan blir jag hungrig så vi går till BlåCenter och tjackar jordnötssmör!

Sedan sladdar jag hem och möts vid dörren av min hungriga katt.



Förresten såg jag två älgar idag. Det var hos brorsan. Mari har varit på BVC med lilla Liv och berättar om hur hon mötte två älgar vid Frösö Strand dagen innan. Tala om trollen, helt plötsligt står dem utanför brorsans fönster och äter det sista som finns kvar på björkarna. Dom var inte alls rädda för oss när vi gick iväg till bilen. Men det är klart, det är ju ett mångfaldigt samhälle, så det är väl inte mer äb rätt att de stackars älgarna integrerar sig också.

Riktigt sensationellt!




Bluetoothar upp en bild på den rackarN också!

WC spolar jag i WCn

Försökte mig på det här med att datanörda nyss, installerade WarCraft III och spelade i dryga halvtimman. "Det borde vara kul!" Tänkte jag när jag letade fram det igår. Det hade också varit hur roligt som helst....om jag hade varit sådär tretton eller femton år.




        Wille säger NEJ till feta orcher med piercing i näsan!
 

Tredje advent

Piggelin idag. Var en hård kväll igår, så hård att jag inte orkade dröja kvar på Olearys mer än till halv två då jag blev apahungrig och syndade med McFeast. Lök och andra tillbehör återfanns på golvet imorse.

Har suttit vid datorn nästan hela dagen, druckit kaffe och lirat fina plattor. Morsan var förbi en sväng med litte julklappar, en bil och en katt. Så nu blir det lite mer ansvar tillsvidare. Fast jag har fanimej inte fått tag i en varm parkering ännu...jävla slit med det också. Ett telefonsamtal borde räcka.
Imorrn åker de till varma Florida och jag ska skjutsa dem imorrn bitti. Inte hela vägen alltså utan till Östersund C enbart.

Har precis tänt det tredje ljuset och myser medan snön faller lite lätt. Derek & The Dominos och Bruce Springsteen bryter tystnaden i min lägenhet, och antagligen hos grannarna med. Vilken tjänst jag gör dem va? Dom behöver inte ha en egen musiksmak eller äga skivor ens en gång. Dom borde tacka mig! 



 

Nionde december

Idag gick jag på Åhléns och köpte en ljusslinga. Tillsammans med en jättegammal glasflaska som dammat i källaren drygt trettio år, så fick jag till den här lilla fina ljuspunkten i köket. På golvet, i hörnet, mot den ljust gula väggen. Mot ett mörkt golv. Fint va?
(Dock suger ju min mobilkamera, men det är en annan sida av myntet ok?)


Mycket blogg, lite fritid

Ja så var årets julmarknad fixad. Inget köpt som vanligt men jag njuter bara av att vara där. Köpte en kolbulle då. (Lina: Jag glömde INTE lingonsylten) Sen är det fasen sant att saker jämnar ut sig i längden. T.ex så fick jag en entrébiljett av Frukke eftersom han inte kunde gå. Chrippa fick däremot en gratis kolbulle eftersom den var "lite" bränd...men annars är det ju ingen kolbulle eller hur? Så det tyckte jag var rätt coolt.
Sen gick vi hem till mig , beställde sallad från Daffys och drack lite vinglögg medan vi kollade på The Enforcer.

När kvällen blev kväll, så gick jag hem till Frösön å kikade läget där. Det blev ett evigt tjat om att jag skulle bläddra igenom taxfree katalogen, vilket jag tillslut gjorde. Så när päronen kommer hem från De Förenta Staterna efter nyår så kommer dom plocka med sig ett par RayBan glajjor i pilotmodell, en tolvårig Glenfiddich och en Acqua Di Gio från Armani åt mig.

Som "tack för besväret"...enligt dem, blev jag "dömd" till att gå kvällspromenad med retrievern Tara på Frösö hill. Mycket rogivande då hon absolut måste gräva ner sig i de djupaste snödrivor när vi apporterar :-) Sen fick hon bära mina handskar resten av promenaden. Så underbar jycke :-)

Knyckte även åt mig en burk med mammas inlagda sill, den får jag inte missa oavsett vad. Så nu har jag omega-3 så det räcker.

Difficult to Cure

Jofan, helg har det varit. Det känns i skallen idag. "Cloud Strife frilla" och onödigt torr i käften. Måste sluta med den här rutinen att korka upp whiskeyn varje gång jag kommer hem. Nu blir det skriftlig återkoppling av kvällen, kan ju vara bra.

Kvällen var riktigt bra alltså! trots att vi blev snuvade på Anders, och Monica var sjuk...tror jag. Men vi klarade oss ändå, det måste man göra. Calle å Matte var med dessutom som bonus. Förstnämda ville definitivt se mig ta en shot 85% Absinth....ingen match säger jag. Men det sätter fart på hela kvällen och jag ska in i helvete stå i skamvrån för att jag nästan hade slut på drickbart redan vid halv tio. Skämmes! 

Sen vad är det här med att gå till krogen? Alltså, inte åka buss, taxi eller rullbräda. Halkade fyra gånger på vägen ner med finbootsen. En risk man får ta minsann. Blev mycket goa skratt iallafall. Men drygt fyrtio minuter senare har vi klarat gångsträckan som var på ca 1,7 km. (Källa: eniro.se)
Sen fick jag för mig att jag tappat plånboken, blev arg som fan och sylade iväg en nästan odrucken öl....hittade plånboken i fickan efteråt.

Krogen bara flimma förbi och vi träffar en hel del folk som vi inte umgåtts...med på länge. Så inget intressant här. 
Mycket mycket mycket folk överallt. Sen kommer minsann en del av Rockbrigaden, inryckandes Nordan, Tommy å Jonna...men sen försvinner en hel del igen....jo träffade Östman också. Sen blire några hopplösa telefonsamtal där jag inte hör mycket...Talförmåga var obefintlig...bröööl! och ...bröl? fick jag ju ur mig ett par gånger. Men ingen verkade förstå mig :(

Jag upplöser mig snabbt vid stängningsdags, försvinner ut i nattens dimma. Hem framför datorn och äter popcorn.
Lyssnar på grannens efterfest, sen kom det bara folk hela tiden, så tillslut lurade jag i titthålet för att se när hon gick ut å hämta fler folk. När grannen nästa gång kom upp med en hel drös, så öppnade jag. Tittade barskt på henne och pekade på hennes dörr "är det här ni festar så jävla hårt?", hon och hela sällskapet såg lagom förskräckta ut, och verkade tro att det hela var något slags skämt....till svar fick jag "njäääeeeaaaaa....det är det väl inte?"..."jo sa jag...men fortsätt festa på fan, det är bra" eller nåt i den stilen.

Idag är det bara dimma å dimma. Både i skallen och ute, misstänker att mannen, som kallas "Kuja" har något med det här att göra.
Nån har klottrat på huset mittemot, jävla vad fult! Måste varit den fulaste skrift jag läst. Fy så fult!

Orkar inte med en rubrik idag

Blir popcorn med smörsmak till middag och två klyftor Dio till efterrätt idag. Jag orkar inget annat, jag vill bara iväg på fest!


I efterhand tänker jag faktiskt...varför Holy Diverskivan med Dio idag? Som jag sällan lyssnar på nuförtiden...Det känns bekant....och jag kommer på att det idag är exakt tre år sedan jag såg Dio med Uriah Heep och Asia som förband på Fryshuset! Dio var ute på Holy Diver turné och lirade hela skivan , förutom en låt om jag minns rätt!
Läskigt undermedvetet!

Vikten av att vara ledig

Den är tyngre än alla vikterna på Sporthallens gym tillsammans. Har jobbat oändligt många nätter nu och har inte rört en droppe alkohol på två veckor (det är lång tid för mig).

Denna vikt ligger idag av att äta en Big Tasty med Nordness och gå på systemet och uppdatera vinstället. (Har sju stycken flaskor nu. Fem röda och två vita.)

Tar en riktigt het dusch när jag kommer hem, och bara längtat så efter denna stund. Jag vet precis vad jag tänker göra den här helgen och det är underbart. Jag har noga planerat vad jag gör efter duschen:
Raka av mig nattskägget (Det blev stopp i handfatet) och återställa fejset till vad det än gång var. Sedan....vilket är nu, så plockar jag ur diskstället, häller upp en rumstempererad Boddingtons i ett högt ölglas. Lägger Russ Ballards första, självbetitlade verk på skivtallriken, och drar på mig tofflor samt min silkeslena badrock. Lägger in en snus. Delikat...och framförallt, LEDIGT!


Låter det fluffiga skummet smeka läpparna till max när jag tar den första sippen och nålen ligger nu på andra låten av ovan nämnda skiva. Nu är det helg och jag ska till Chrippa för att kolla på första Gudfadern sedan. Vi brukar göra det till jul.

Tillfällen som det här, är helt enkelt vad jag jobbar för.


Sista nyktra natten

Lägger mig på morgonen när det är mörkt, vaknar när det är mörkt. Helt sjukt vad jag tänker på nätterna. Nästan som att jag funderar på om jag var full när jag tänker tillbaka. Imorse skulle jag upphålla mig från snus tills jag börjar jobba kl 23 ikväll. Haha hur fan?

Morgonförkyld är jag med, denna förkylning alltså! Den totalsmyger sig på en i viloläge, och när man vaknar så ligger kroppen i boxplay någon timma. Man måste därför vänta för att få svaret som antingen ligger i två utgångar. Man frisknar till (DUH), eller så är man fortfarande förkyld, vilket antagligen betyder andra-tredje gradens Förkylning ( http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rkylning ). Denna tragiska åkomma man absolut inte vill ha när helgen stundar.
Så det blir ingen träning idag heller. Ska ju ändå köra det stenhårda passet på lördag vilket innebär: njurar, lever och talförmåga. Kanske lite armar också (måste ju orka lyfta flaskan). 


Huey Lewis & The News

I've been phoning
At night and morning
I heard you say
Tell him I'm not home
Now you're confessing
But I'm still guessing
I've been your fool for so, so long

Girl don't lie, just to save my feelings
Girl don't cry, and tell me nothing's wrong
Girl don't try to make up phony reasons
I'd rather leave than never believe

If this is it, please let me know
If this ain't love you'd better let me know
If this is it, I want to know
If this ain't love, baby
(Just say so) just say so

You've been thinking
And I've been drinking
We both know that it's just not right
Now you're pretending
That it's not ending
You'll say anything to avoid a fight

Girl don't lie, and tell me that you need me
Girl don't cry, and tell me nothing's wrong
I'll be alright
Oh, one way or another
So let me go
Or make we want to stay

King of the Nighttime World

Det är man fan om man jobbar natt på Eniro. Här sitter jag, med massa kunskaper och fina register över hela vida världen. Kung? Det måste man vara då! Inget snack om saken.

Idag sov jag fanimej till klockan fyra, Stig ringde och väckte mig. "Det är kris!"
Jag jobbar väl en timma extra tänkte jag nästan säga...när han sa att det gällde bowling. Ojjävlar vad glad jag blev!
Jag, AnderZ och Monica drog fina rundor mot Team Ellebrink, det är ju enligt tabellen seriens näst bästa lag så vi förberedde oss väl. Blev en jämn kamp även om vi förlorade med 10-8. Fyskäms att jag förlorade två av mina serier med marginell skillnad...IGEN.

Sedan hämtade jag ut mitt trådlösa modem och installerade det. Freddeboy gav mig lite assistans med alla coola funktioner som dagens dator klarar.

Nu sitter jag på jobbet och dräglar över att 2008 års bästa skiva från 1980 heter Duke och spelades in i Polarstudion (Denna blev världens första digitala inspelningsstudio) av gruppen Genesis.

Lite såhär på kvällskvisten

Utdrag från MSN

monki säger:

min bild av dig: pedant som gillar hårdrock, vin, öl, tennis, längdskidor och fixar håret noga

monki säger:

typ idrottande vinsmakare


W-O-R-D!


RSS 2.0