Stekdag

Jag tror bannemig årets första stekdag är här! Så ljuvligt, riktigt balkongväder. Det är det grymma med att börja riktigt tidigt på morgonen, man slutar tidigt och kan pyssla med annat.
Det fina vädret och topphumöret inspirerade mig till att boka en vecka till Playa de Palma i slutet på juni och det har jag ordnat nu. Drar iväg med brorsan och det kommer bli finfint!

Ska iväg till Frösön sen för morsan fyller år idag. Grattisgrattis!

Nu kallar balkongen på mig för mer stekande i solen.

 <<< Titta så glad!


Bakisblogga på en fin vårdag.

TJA BLOGGEN! Det är tyvärr såhär att mitt huvud har ramlat av idag, så jag har inte mycket att säga till om vad som skrivs här nu. Var riktigt trevligt igår...trevligt....trevligt, TREVLIGTtrevligt! Förförfest hos mig med Billys PanPizz och kall bea och grogg. Det var riktigt längesedan jag höll på med sånt. Sen bar det av till Lugnan hos Tommy, där trffade vi hela gänget med Hjalle som special guest också, bara trevligt trevligt!
Fint väder var det också, och Birre kom dit med, minneslucka.
Ehm sen drar vi nog in på krogen var jävla glest med folk, där står man ensam med bärsen och skägget i brevlådan nsätan. Men det här är ju Plaza vi talar om, Plaza vet alltid vad som händer, stora grejer, mycket folk. Sen var ju efterfesten på Subway roligast, mackätande på hög nivå och skitsnack som vanligt haha.

Inatt hade jag lite crazydrömmar. Minns inte allt ännu, men jag gick uppe på Vintervägen på Frösön, så spelade Rainbow där uppe i Gustavsbergsbacken typ, Dio skriker "DONT TOUCH OUR FUCKING FRIDGE". För den står på gatan, en skål godis också...jag tar en Käck, sen springer jag, sen hör jag ett väsande ljud bakom mig, två jävla mördar psycho killer mårdar jagar mig oh helvete vem vet vad dom kan göra.

Åter till IRL livet så ska jag snart ta en promenad till Frösön å umgås med utvalda delar av familjen. Sen tänker jag dra till Valla och fixa lite.

--------------------------

vafan, jag har bitmärken på mina armar märkte jag i duschen....vad de fan?

RSS 2.0