Profetia

Imorse somnade jag om, drömde att pappa var döende. Mitt i drömmen väcks jag av telefonen, det är han
som ringer, han lever men berättar att Pepsi måste in till veterinären för att avlivas.

Går iväg till gymet och jobbet som planerat, för att hålla humöret uppe.



Vila i frid. 1991-2008


Om imorgon, och lite idag.

Idag har det gått alldeles briljant att jobba, hade en oroande medlyssning med Stig men det gick bra som fan. Måste bli lite generösare med koppling och SMS bara. Blev en Eniro pizza till middag och den satt riktigt bra! Sen ringde Sikvägen och frågade om jag ville jobba imorgon. Det brukar vara lugnt och skönt där så jag tog på mig det. Omväxling är inte heller dåligt. Kommer bli kanoners! Sen lär jag kika över till Frukk vid BlåCenter på kvällen och kolla på film.

Aftonbladet

Tacktacktack! Jag har lärt mig en läxa!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3539896.ab

Fullmåne

Denna tisdag var planerad och klar, drar mig lite väl länge och inser att jag inte hinner gå på gymmet eller laga lunch. Sedan ringer Stig fyrtio minuter innan jag ska på jobbet och säger att han vill att jag stannar hemma idag (Exakt så lade han fram det angenäma förslaget).
Låter väl jättebra egentligen, men det ställde till en himla röra i min skalle. Jag var peppad * :D * för att jobba och inte för något annat. Har jag ställt in mig så ska jag göra det jag ska och inget annat, sådan är jag.

Mitt i all röra och förvirring, både mental och konkret röra (hemma hos mig) så måste jag ladda om och anpassa mig. Vad passar då bättre än att städa bort all faktisk- röra och ta dagens första snus med en kopp kaffe?
Lugn och samlad ringer jag Chrippa och säjer att jag kommer över till honom ikväll. Sedan beger jag mig mot Frösön, den här dagen hade promenad-väder. Knäpper på datorn och läser alla hemskheter som hänt, men såväl det goda livet har att erbjuda (det goda finns bara i begränsad upplaga), sedan blire en klipptid lagom till måndag, som kan tyckas vara en speciell dag för mig men, Nej.

Tjyvar bilen och drar iväg till Valla, våldsgästar hos Chrippa mitt i en rulle med Charles Bronson och sedan blir det lite klassiskt Metal Slug och KillZone (inte lika klassiskt men, kul!) på PlayStation2. Sen ringer bror framåt kvällskvisten...nu då alltså, och vi går på en liten promenad på Frösön, bort mot Lövsta och runt Frösö Strand, nästan samma sträcka vi brukade springa.

Nu blir det övrig filosofi resten av kvällen (ej Saly)

En annan klassiker


 

Röd ansvarsflagga

Mia tjatar på mig att jag borde blogga så jag får väl gör´t då! Man måste ju tänka på att andra också vill ha något att läsa på kvällskvisten, så nu ska ni få det.

Största delen av dagen har jag ägnat i miljörummet, läst den befintliga texten på rummets whiteboardtavla "Tänk på att styra samtalet snabbt och vänligt mot det avslut som är bäst för kunden! :)" oändligt många gånger.  
Har surfat in lite på ginza och spekulerat i litte skivor som ska fraktas hem nästa månad, längtar och längtar. Det är bra att ha något framför sig när man har nästan hel veckas jobb framför sig. Finns ju inte så mycket annat som lockar bättre, och som man bryr sig om, än skivor längre.
Nu blir det att bevaka kvällens hockeymatcher resten av kvällen. (Linus Klasen smekte just in 1-0 pucken mot Djurgården)
Sen stryker jag lite tvätt och säger Godnatt!

Ett Klassiskt drag

That´s it! Nu har jag gått så långt att jag tar med mig in klassiska Sony Playstation hem till mig, jag orkar inte ha extremtråkigt längre ( -: En riktigt billig undanflykt a la 90-tal men vad fan liksom.
Spela-spela-spela, vi syns inte på några veckor, inte ens på jobbet, inte ens på krogen. Nej just det!

Klassisk Lycka

Den sista söndagen


Det här är den sista söndagen jag tänker vara med om någonsin. Så sjukt uttråkad och slö har jag sällan känt mig. Jag har faktiskt blivit lat den senaste veckan, vart tog all energi och inspiration vägen? Den bara försvann, poff!
Sömnen har kommit tillbaka, men nu sover jag för mycket alltså. Känner mig aldrig riktigt utvilad. Har inte ens motivation nog till att välja vilka skivor jag ska spela. :)

Sen vad fan har jag för val? Det är astrist hemma hos mig och astrist hos päronen, helgen har också varit rätt trist även om vi hade en höjdarkväll hos Nordan i fredags.

"Just when I thought I was out... they pull me back in" så kan man ju säga om vissa saker också...lägg ner!



Megasuuuur

Slacker

Sitter och jobbar i nattens lugn, har en alldeles förträfflig position på stolen, en SNUS under läppen, och kaffet...det är ...varmt och extra starkt! (5-4-1 från den nyare automaten)  Tarifoldern har jag lämnat orörd hittills, står uppslagen på Norge, precis som när jag kom då med andra ord. Till vänster står ett glas vatten som jag tidigare sköljde ner två stycken Reliv, som ju är en värktablett med paracetamol som verkande substans, paracetamolens effekt sitter vanligtvis i fyra-fem timmar. (Jag föredrar oftast värktabletter med ibumetin som källa, de verkar snabbare och har snäppet längre effekt.)
Därför kalkylerar jag att jag kommer behöva ta två till vid fyrasnåret denna natt. (Fast då är det ju morgon säger de flesta) Det där med morgon är en definitionsfråga, om jag är vaken ett helt dygn, då är det ju nattkänslan man har hela tiden. Däremot om jag vaknar för att gå upp till jobbet, då är det morgon. Ganska egendomligt ting det där egentligen! 

När jag har rast, vilket är ganska nära i tiden, tänker jag slå på min iPod och köra den på shuffle. Jag vet att jag bara har bra låtar på den, så varför ska jag behöva välja egentligen? Förmodligen kommer den att välja Bruce Springsteen och Electric Light Orchestra inatt, jag har det verkligen på känn. Medan jag antagligen lyssnar på Electric Light Orchestra tänker jag koka ett paket nudlar med kycklingsmak. Tar ungefär tre minuter, med locket på, att få vattnet att nå sin kokningspunkt (hundra grader för er som inte minns NO eller naturvetenskapen i skolan). Nudlarna behöver man inte koka enligt anvisning, det räcker med en minuts kokande och sedan låta dem svälla i vattnet. Det är bra att försöka använda saker så miljövänligt som möjligt.

Ofta tänker man ju att "vad spelar det för roll om jag är lite miljövänlig?". Ja det gör skillnad, hur det än är så finns det ju fortfarande folk som slösar på energi, men låt oss säga att det jag kan göra ändå räknas. Det är min omtanke. Sedan så framstås det möjligen som att jag ska behöva jobba för någon annans räkning, troligtvis en amerikan som sitter och kör tomgång med traktorn för att det är roligt. Men det blir ju ändå mindre utsläpp om jag kokar mina nudlar så snällt som möjligt alltså. Då har det ju ändå givit en påverkan.

Så tänk med omtanke varje morgondag, så blir det bättre för oss alla.

Vision klar (2105)

Jahapp, så var snart ännu en dag i livet avklarad. Går ju så jäkla fort när man sitter på nattpass. Dom ringde tydligen från Sikvägen imorse och frågade om jag ville komma in och jobba lite idag. Det mindes jag knappt förrän jag tittade på nummerpresentatören, det går ju inte riktigt ihop att prata i telefon i sömnen men tydligen svarade jag oerhört konkret och bestämt NEJ!.

Så har man bowlat med korplaget idag, fick lite pisk men det var som mest en oerhört jämn tillställning, jag plockade åtminstone hem en serie åt oss. Veronica tog hem en också, hon kämpade tappert i tre serier trots att hon sträckte sig efter första. :) (Peppar peppar!)

Sen har jag avslöjat världens bluff, de som utger sig för att vara "nybörjare" och som ger en pisk. Trots att en skänk från ovan gav mig kraft att slå tre raka strikes i slutet av första serien lyckades jag inte ta igen det knappa underläget mot denna "nybörjare". Han snodde dessutom med sig det klot jag från början valt ut, det var fräckt. Men jag bytte klot för det retar extrem gallfeber på mig, för det går naturligtvis inte att spela med samma vapen som motståndaren. 
 
Efteråt lurade jag med mig Ante på Max, det roliga var att han var asknäckt för att han tappat bort sina nycklar, och inte nog med det fick han betala min mat då jag inte tagit med mig plånboken. Fan så skadeglad jag var sen, mätt var jag också, sen tog jag en SNUS och kände mig MAX-imalt (roligt va?) stolt och skrattade ännu mer. 
Han hittade sina nycklar på jobbet iallafall, trots att han redan varit dit en gång tidigare och letat. Sicken slarver han är! Slutet gott allting gott, inte för mig då för jag ska jobba och återkoppla matchen till Stickan.

03.49

Klockan är 03.49 nu och jag känner mig jävligt nedrans förbaskad här på denna ex-statliga förvaltning (Ja sen reade Telia ut sina aktier till folket, hur korkat det än må vara, skulle du köpa något som redan var ditt? Näe jag tänkte väl det va) jag får göra det jag avskyr mest av allt, upprepa mig mer än två gånger. Jag blir helt skogstokig, speciellt när samme herre ringer upp och ber om samma nummer igen.

Sedan måste jag erkänna att jag var ut på en promenad idag, gick till Frösön och bestämde mig för att hälsa på katterna. Jag måste bara få erkänna att morsan fick mig att svälja min stolthet när hon krossade alla mina principer, ja hon körde över mig, roadkill av en långtradare, tappad i baljan, översprungen av hundra sumobrottare i en böghög...ja you name it alltså! Jo hon skickade med mig en matlåda och två mackor, fan så förnedrad och arg jag känner mig. Någon som vet varft jag kan vända mig? BRIS är jag lite för gammal för, även om jag är lite barnslig ibland. HJÄLP snälla!

Deblockera=BL

Det är en funktion jag borde inaktivera i min tomma skalle för att kunna blogga lite mer. Jag har ju som ingenting att skriva om,och visst är det litte hemskt ännå? Jag menar, mitt liv borde vara aktivt alltså, jag som vanligtvis är kreativ borde kunna skita ur mig hundrafemtio ord i sekunden. Nu vet jag vart dom hundrafemtio orden försvinner, jo det är såhär va, att jag pratar ju med hundratals människor varje dag och slösar bort all energi på att rabbla telefonnummer, hur många ord blir då kvar? En jävligt enkel ekvation va? Vi säjer att jag har tvåhundratusen ord att använda varje dag, ungefär som att jag har tretusen fria SMS med Halebop varje månad. Jag borde ligga back med tanke på hur hårt jag jobbar.
Är inte mitt välbefinnande värt mer än så? Nu blir jag upprörd! Ringer facket och skäller ut dem. Fast jag måste bli med i facket först, jag känner mig kränkt.

En bra dag

Gick så jävla skit på jobbet idag, sen när jag skulle åka iväg till Mio gick det också skit, köpte iaf dom där hyllorna. Sen åkte jag till Lillänge, snurrade runt lite och tankade på Jet, det gick bra. Sen rullade jag till Jula där jag höll på att bli påbankad både en och två gånger, det var lite skit det också. Men ännu mer skit hade det varit om cyklistfan hade hamnat emellan. Köpte kabelkanaler och lite praktiskt jox.
Sen ringde jag Spader Dam och beställde pizza. Känns verkligen som att man unnar sig något då!

Vettefan om jag vågar hamra och borra nånting ikväll, det kanske går skit det med. :) Men jag lär bli jävligt rastlös och illa till mods om jag inte gör det ikväll.

Utomordentligt peppad

Ja, Wille är faktiskt glader idag! Inledde den alldeles för tidiga morgonen med KISS "Double Platinum" samlingen och Dubbel Cheeseburgare med kaffe och ibumetin på sidan om.

Har jobbat på riktigt bra alltså och den nya tjänsten är jag riktigt haj på visar det ju sig. Fick nyss reda på att jag kommer få spela i bowlingen nästa tisdag också. :)

Måste bara prata lite om gårdagen, som ju också var en bra dag. Men även bra dagar kan omvandlas till dålig gårdag. Jag hade ju som ofta, rutat in precis vad jag skulle göra, allt föll in i schemat men inte McDonalds. Vandrar med ren glädje in där eftersom att bowlingen gick utmärkt! Men när jag ska till och beställa, behöver inte ens kolla menyn, men något fattas ju!

"Är det jag som är blind eller har ni glömt att lägga fram er godaste burgare på menyn?"
Får till svar att dom har SLUTAT med Big Tasty. Jag blir helt ställd och kallsvettas, det som varit självklart för mig finns inte längre hos mig. Om den försvunnit helt? Förmodligen är det bara Sveriges sämsta McDonalds (läs Stortorget) som inte orkar framställa denna fina vara för mig längre, det förvånar mig inte.

Får avsluta kvällen med QP Cheese och Dubbel Cheese tillsammans med allt jag skrev i gårdagens inlägg samt bonusdiscen (Irvine Meadows Amphitheater 15/6-1996) på KISSology vol. III. En riktigt svajig spelning för att vara KISS måste jag erkänna.

R.I.P Big Tasty

RSS 2.0