Old school emotions

Jag har kvar mitt Lunarstormkonto. Det erkänner jag. Men jag vägrar förlora alla gamla dagboksinlägg jag skrivit där under alla år, räknat sedan 2002-2007. Gymnasietiden och annat skoj passerar förbi i huvudet...aaaahh. Sedan blir man påmind om hur man än en gång var också.

Här har vi ett utdrag från ett inlägg jag faktiskt gillar. 5/10 2003, inget personligt men jag antar att jag hade smak för känslosamma ämnen och eftersmak av poesi, det är alltid trevligt med sånt. Gillar ni bandet Whitesnake så fattar ni absolut vart jag fått inspirationen ifrån. Här hittar jag ett utmärkt samband av många låtar.

I´m Looking for love, and finding only heartache...´cuz I´m a Fool for my loving...and I´m going to Stand in the shadow of love...I was going Straight for yor heart, but You turned away, and when I was Crying in the rain. I said; You´re going to break my heart again? You said; Yes, ´cus I´m a Rock ´n´ Roll woman you know?!
I was Hungry for love, all the time.
First I was a Lovehunter, and then I was the Gambler, as more that I thought of it, I realised that your name was Trouble, but my heart got in the way. Wait a little?! Isn´t Trouble always comin my way? Yes it is. The Deeper the Love, the stronger the emotion... did I wanted to be caught in the Wings of the storm once again, and have to wait for the Judgement day? Maybe all you said was a Slip of the tongue, you can never be sure of it when you´re a Sweet talker.
Maybe you will say; Give me more time?
I don´t know what to answer, but I´m afraid to love and lose again, I don´t know if I can?!
Come on, you said!
I said No! I ain´t gonna cry no more, so Don´t break my heart again, like you did before!

:@

19:55
----------------
Skulle se hockey under arbetspasset men självklart ska det vara final i Lets fucking Dance.


20:30
----------------
Kastar boll med Ante i korridoren nu

22.45
----------------
Röjer på Heaven & Hell!

Tillbaka till dåtiden

Igår kikade jag kvalseriematchen mellan SSK - Rögle, gick väl sådär alltså. 2-4 i slutresultat. Skulle avlägga en liten matchrapport till brorsan via mobilen, men det gick som det gjort den senaste veckan. Åt fanders! SMS tar ungefär fem ljusår att skicka iväg. Ringa ett samtal? Starta om mobilen fem gånger.
Det här lidandet måste ta slut. Det är bäst så för oss alla.
En skugga smyger sig över Sony Ericsson K508, som ligger på golvet. SonyEricsson vs Willes fot. 0-1.
Där tar sagan slut.


Tjejen på gatan

Det är svårt med rubriker, men ack så viktiga tycker jag att dom är. Nu får en random morgonhändelse stå för den. På väg till jobbet idag så går jag förbi en tjej av yngre modell, ungefär som mig. Hon stannar till litegrann cirka fyra meter innan och tittar på mig som att hon vill fråga något. Ett svagt pip är vad jag hör, varpå jag svarar med ett "Tja?!". Frågetecknet och utropstecknet hörs verkligen. Sen går hon vidare bara. "Okej?" tänker jag och frågetecknet är återigen det understrukna tecknet i den tanken. I skrivande stund har jag inget svar på vad pipet föreställde. Den hypotes som toppar listan är ett tveksamt  "tja", på andra plats har jag "bläck". Minst troligt är nog "Dra åt helvete ditt jävla maxpucko". Ja, ungefär det.

Annars har gått helt utmärkt på jobbet idag! Mycket många människor har haft lyckan att ringa till mig idag och fått suverän hjälp! Bad Boys of Eniro var förenade i kataoghörnan idag. Ante, P,Z och jag. Det är tryggt det!
Sedan jag kom hem har jag tokstädat som en tok och gjort det viktiga uppdraget i att plantera om lite krukväxter. Det är verkligen vår och känslor idag trots att jag hade värmetröja modell 90 när jag gick till jobbet imorse. T.o.m balkongdörren kan stå på glänt.
 


Roligt djur

Jag och Nordan diskuterade även evolutionen igår och han berättade bl.a lite om ett coolt djur jag aldrig hört talas om.
Dett är en s k Liger. Ni kan ju gissa varför. Har ni sett en sådan?



Skön kväll

Prövade ett "nytt" koncept igår. Allt-i-allo kväll med Nordan. Vi lirade en hel del SuperNintendo, Nintendo, drack mellanöl, lyssnade på skivor och tecknade lite coola gubbar. Tog även en promenad i nattens regn senare på kvällen.
Donkey Kong Country, fan vilket lir det är, och vilka minnen det medför sig! Samla bananer till djungelmusik och kasta tunnor på getingar och andra stygga apor. Yeah!

Körde även ett nytt koncept med datorn idag, pallade upp en soffdyna i knäna och lirade Starcraft från sängen. Det är då man äger som bäst har jag märkt!



//Nörden aka n00ben


Superglad

Hela dagen har känts riktigt bra än så länge. Gjorde ett kanonjobb på jobbet idag, slutade dessutom tidigt. Sen gick jag på stan och sprang på morsan å farsan. Dom bjöd mig på lunchbuffé på Gamla Teatern, riktigt smarrigt!
Så får jag höra att Frukke fick jobbet på H1! Vilket jag bara blir ännu gladare för. Ingenting kan nu sabba den här dagen!
Har varit på Systemet också och inhandlat lite vin och öl.

McSvar

McFråga:

Meddelande:
Namn: William
Adress:
Postnummer:
Ort: Östersund
E-postadress: [email protected]

Har ni slutat med Big Tasty på alla restauranger eller är det bara på Stortorget i Östersund man gjort så? Och varför? Det är ju er absolut godaste hamburgare, den har enligt mig uppnått en lika klassisk status som Big Mac och QPn

McVänligaHälsningar William


McSvar:

Hej William!

Tack för ditt mail.

En av våra ambitioner är att servera en så bred meny som möjligt samtidigt som vi lyckas leverera en hög nivå av kvalitet, service och renlighet.

Vi vill också variera oss ibland precis som vilken annan restaurang som helst, vilket vi vet uppskattas hos merparten av våra gäster. Därför tar vi ibland fram olika produkter med lite annorlunda och förhoppningsvis spännande och goda smaker. För att göra det och ändå lyckas leverera en hög nivå av kvalitet och service har vi i det här fallet varit tvungna att ta bort Big Tasty och andra produkter från vår meny.

Jag kan inte svara på om eller när Big Tasty kommer tillbaka. Du får helt enkelt hålla utkik! Jag kommer också att låta vår Marknadsavdelning ta del av din önskan.

Med vänlig hälsning,
Linda, McDonald's Kundservice McSvar

Painmåndag

Försov mig imorse, förbannar mig själv. Jag som vaknade oerhört pigg klockan 06, la mig igen och ja vad händer? En timma sen. När jag står i badrummet och rakar fejset så har det gått två minuter sedan jag ringde Stig och berättade den hemska historien så får jag kramper i magen. Kör på sportiga looken idag. Tanken av att komma sent iklädd jeans är ingen höjdare. Avskyr hur dem stramar åt när man vill sitta bekvämt i sju timmar.

Finner en plats i kataloghörnan där datorn vägrar funka, adderar en kvart minus i tillgängligheten. Drar till Kylrummet och finner lugnet. En kopp kaffe och webupplagan av dagens Sportblad, där kan jag läsa om gårdagens samtliga hockeyhändelser. Men inget om hur illa AIK fansen betedde sig i Södertälje. Inte helt oväntat att de skulle ställa till med odygd. Redan under matchtid kastades det ut saker på isen.
Sen får ju SSK kritik i detta, att säkerheten äventyrades bla pga långsamt och felaktigt agerande av det undermåliga antal säkerhetsvakter som fanns på plats. Skämmas som SSKare, det ska man fan alltid göra i slutändan. 
AIK var snäppet bättre matchen igenom men räckte ändå inte till. Vad skulle då fansen kunna lösa med våldsamt agerande? Ingenting såklart. Väx upp eller håll på ett bättre lag.
Kan bara hoppas att AIK blir dömda till Allsvenskan resten av livet.

Snart hemgång med dålig statistik som följd av den kassa dagen. I Kylrummet känner jag en doft av Mio möbler. Tror Chrippa kommer på besök sen, han sa något om det igår. Vi får se.

Nice weather

Fint väder idag men jag tänker inte gå ut. Sitter och pysslar om skivor idag.
Får besök av Chrippa sen så ska vi dra till TBone på förfest, ska väl bli utgång på riktigt ikväll. Igår avr det bara uppvärmning, bra det för jag har sällan varit mer lättpåverkad. Blev inte så mycket igår tyckte jag men ändå så var jag i lagom obalans när jag var på väg hem. Ikväll kommer det bli off the hook tror jag.

En superhjälte från svunna tider ger oss idag en hälsning av att han än är välmående och vid liv.



Åååh vad putteeenuttiiigt...men det är FEEEEL!

Ja allt blir galet ibland.
Kikade hockey ikväll med brorsan, åt kines take away och kollade på härlig match mellan SSK - LIF (SSK vann med 3-2)
sen skulle vi nog ut och så blev det, frukke skulle på olearys iallafall. vi drog in på the rock och sen bishops där dom lirade härlig musik som fan. några hårda tjejer kom och störde oss när vi hade deeptalk och hade hyfs nog att kalla oss torrbollar. bror blev trött och drog hem vid tolv och så gick jag på olearys men där var det massa folk men ingen frukke. nu är frukke OCH mina föräldrar arga på mig.

Ja dom (farsan) skulle ju försöka förstöra vår kväll redan vid sex genom att ringa tusen gånger och klaga på MIG för att min brorsa ville kolla på hockey och dricka någon öl med mig på en fredagskväll. Det tycker dom är onaturligt. "man lämnar inte sin familj på en fredagskväll" FAN SÅ LESS JAG BLIR!!!!!!!!!!!!!!! Dom ska få för det imorgon.

 hejdå dagbloggen.

Onzdag

Strålande väder idag! Tog mig ner till badhusparken och mötte upp Nordan. Promenerade gjorde vi över isen och upp mot Lövsta IP för att beskåda den förfärliga ishockeyrinken. Jag trodde de skulle satsa på denna klassiska idrottsplats. Men is i rinken det kan man inte ordna. Sen mellanlandade vi på Spader Dam för att vi varit så duktiga. Trevligt trevligt!

Drog sedan på Lernia och kollade in ett informationsmöte om lärlingsutbildningar, det tog en halvtimma. Nu sitter jag åter hos mor & far på Frösön. In till jobbet snart.

CTRL+0

En riktig jäklarns SMSa koppladag. Ingen tar sig tid att lyssna på allt fint jag erbjuder. Så trist så trist och jag vill bara hem.

?

Idag vaknade jag upp och hade ångest. Long time no see!
Ja, gårdagskvällen som ju skulle blivit kanon blev skandal för min del. Månkan och Birre drog på Plaza, vi drog på Huset. Sen blev jag för full när jag drack två Corrs så jag blev korkad och skulle dra på Plaza utan att säga till mina vänner. Så var det kö där så skulle jag tillbaka och då var det givetvis alla leftovers från Plaza som köade in där, så gick jag hem för illamåendeguden knackade mig på axeln.
Trist när man väl har bra sällskap att dra ut med, så sabbar det sig helt.

Idag har jag iallafall köpt mig en strykbräda för att kunna stryka med optimalt nöje och maximal känsla!
 Fikar också på Törnan med brorsan. Blir en brieost macka med salami och Coca-Cola på sidan om.
Till middag blir det bläckfisk.

--------------------------------------------------------
Mötley Crüe - Goin´ Out Swingin

HelgjobbarN

Igår var det en trevlig kväll hemma hos P. Vi åt tascos. Vi = P, jag, Gurra och Snorre. Drack några lättsamma öl och lirade bra musik. Sen kilade iväg till Jonna som flyttat in i en liten trevlig lya. Där hängde vi till halv tolv och drog sedan in på premiären av Heaven & Hell, i lite mindre form men bra musik, vi fick höra alla låtar vi ville...nästan. Kanonbra och billig rocköl. Rocköl = Corrs Light, inte riktigt rock men okej.
Klockan stängningsdags drar vi hemåt. Jag går hem och lägger mig två timmar innan jag ska upp på jobbet. Försover mig absolut inte. För en fighter, det är jag minsann.
Nu sitter jag med träningsbyxor och en deluxe stol. Perfekt inställning på både stol och skrivbord i förhållande till varandra. Förnöjer garanterat.

Ikväll blir det nog någon slags umgängeskväll med Birre och Monica. Blir nog så bra det!


M Yippie-Kay-Yeay M

ÄNTLIGEN! Wille går ner på Matmästarn´ och hittar ÄNTLIGEN M&M med jordnötter. FLERFÄRGADE!


 

             No reason to cry

Dunkadunka

Nu blir det ett vardagstråkigt inlägg tyvärr. Känns dock nödvändigt för att jag ska hinna ikapp mig själv, får mer inspiration. 

Jag är inte arg längre, se föregående inlägg. Vad har hänt sedan dess? Inte mycket alltså, har snarare givit upp mer än vad jag tagit för mig. Jobbar, drar ut och dricker vin och nördar med datorn. Träning är helt obefintlig. Gymkortet jag laddade på förra månaden har bara blivit använt två gånger. Jag har äntligen erkänt för mig själv att jag tycker att det är så tråkigt att gå på gym just nu. Känns helt rätt att köra på längdskidorna istället.

I fredags var jag på en off the hook kväll. Middag på Eastern med Angelica och Annika och alla andra, sen vidare till Lugnvik och sista anhalt Huset där även jag dansade skorna av mig.
Sen gjorde jag en långkörare ute i Valla på lördag till söndag. När jag kom hem blev det en elefant bärs för jag var så törstig. Det ena ledde tilld et andra och sen tänkte jag att jag skulle gräva fram lite skivor. Blev första verket, Experience (1992) och The Fat of The Land (1997) av elektrogruppen The Prodigy, om ni minns låtar som Breathe och Firestarter?

Vart har dom här skivorna varit alla år? Det är det första som slår mig, och att jag fortfarande gillar det. Är som ni vet inget direkt fan av musik med för mycket artificiell konst. Laserljud och samplingar ni vet.

Nu har jag lirat de tre första skivorna oavbrutet, och på något vis råkade jag se att de släppte en ny skiva igår, den första sedan 2004. Skeptisk som jag är förväntar jag mig inget speciellt, men helsike så grym den är. Kommer lätt hamna på nästa skivbeställning som förresten har temat "Nya skivor".

Finns risk för att den här låten kan gå het på klubbarna framöver.


RSS 2.0