Vem säger att söndagar ska vara deppiga?

Ja nu är det såhär att den här helgen snart är över. Men det har varit kanon Igår brännbollades det i Björkbacka, sen chillade jag och P på balkongen min. Pratade om moln och allt möjligt trams. Sen blev det en trippare hem till Frösön och middag med familjen. Men sen då? Jo det blev fest hos mig, och en jävla hålligångare. Messy som bara den, men det är väl okey. Är det fest så ska det vara fest! Krogen? Utesluten pga kö och massa jox. Dalwhinnies? Ja, jävla mysigt ställe som funkade bra den här kvällen. Mörk Staropramen med nötter vid sidan om.

Idag s blev det chill, lugn förmiddag för jag vaknade tidigt, och utvilad som bara den. Mycket gott humör! Blev en fikare med Anders och Clemme och sen en kebabrulle. Hänga på apberget idag? Ja, det var skönt faktiskt. Jazzmusik från Pause? Absolut, kändes som att vi var med i en film. Typ Taxi Driver.   

Sen kommer höjdpunkten, längs gågatan kommer en pinnfågel och flaxar, och skriker, det gör Anders. I HELVETE!
Vadå? Fågeljäveln bajsade på honom. Dagens LOL.

 <<< Fan så ledsen!


Ha en bra söndag! /W

Golden Times eller Bajsmacka?

Tackar mig själv för en god helg, lite surt, lite salt men en väldigt söt eftersmak trots allt. Har tagit en paus från städandet, som jag ofta sköter på måndagar. Lite gammalt damm i varje hörn som ska bort. Lite halvintressant faktiskt. Gammalt. Förflutet. Till damm hör väl lite navelludd, hårstrån, ludd från strumpor, skruv från ett misslyckat IKEA bygge, en liten jordnöt kanske?. Men en gång var dessa små saker någonting nytt. En gång i tiden. Hårstrået som med stolthet växte sig upp i någon riktigt snygg frisyr (kanske min, kanske din?), ledsnade en dag och fick för sig att trilla av. Men sina glansdagar har hårstrået säkerligen haft, och kan ligga under mattan, böjd som en glad smiley.

 Det är just det här med gamla goda tider som återkommer. T.o.m när jag städar kan man säga. Uppsåten till det här är att jag nyss var in på Wargentinskolan för att kolla in Nordness som lirade med bandet Anton´s. Det var en fin tillställning. Men det finaste av allt var känslan att gå uppför trappan vid fiket igen. Vart har jag matteboken? Ofan, var provet idag? Skit i den här lektionen!

Ungefär såna tankar , och allt känns så bra. Efteråt tar vi oss en sväng till kvarteren där det begav sig, tog en tripp längs "the memory lane", förbi spanskasalen (The house of Pain), förbi bibblan, förbi elever som pratar matte och snusk. Jag och Anders återger nästan några skolscenarion när vi sitter på de slitna bänkarna på G400. 

Trots alla känslor så tänker jag knäcka av det här på mitten.
Alla pratar om att gamla tider är så riktigt oslagbara. Jag får göra en supersök i mitt inre och hittar något jag förträngt. Hatade spansklektionerna och led värre än någonsin på de som jag närvarade vid. 
 
Ni fattar nog vart jag vill komma. Men jag tänker göra en enkel summering för er som inte orkade genomlida första stycket.
Människan är glömsk. De gamla tiderna är bara bra för att man inte minns det dåliga.

Spansklektioner, lumpartiden, sälja smöret och tappa slantarna, relationer som slutar taskigt, ägd på Starcraft vintern 2002.

Vet ni vad? Glöm allt. Minns de bra sakerna istället, det är det som är meningen :) 

Ha en bra dag era gangstaZ!


Slö uppdatering


1/5-2009

Nu är jag glad. På lunchen (45 min) sprang jag ivrigt ner på Åhléns, fick sällskap av Lina, och handlade badlakan, Nivea duschgel, deo och fejswash. Nyttjade duschen på jobbet för första gången och bara kände hur allting blev lättare. Hel, ren, koffeinstinn och mätt = Nöjda kunder till företaget.

Glad 1a maj!

Hej idag känner jag mig sunkig. Ingen snus för allt är stängt, så arg, otrevlig som attan. Fattar ingenting.


RSS 2.0