Rhapsody in Rock



The voice of Rock, Glenn Hughes!

Dunderhelg

Allå-allå! Nu är jag hemma efter en fartfylld helg i Åsele med mina härliga vänner. I fredags åkte jag upp dit med P och Hanna. Anders och Dessi åkte dit redan i onsdags, så sugna var dem. Vi tog bussen dit efter jobbet i fredags, var skönt men fan kallt för ACn var på som fan. Sen slängde jag en snus i Dorotea och satte mina fötter där, det var ju ett av mina mål med resan.
När vi kom fram så fick vi bo som kungar hos Dessi och hennes tokschyssta mamma. Eftersom vi kom dit rätt sent på fredagen så fick vi sätta igång med festandet direkt. Jag och P hade smygbörjat på bussen med en flaska whirre. Vi förfestade hemma hos Dessi, först på verandan med vin å grejs, sen kom lite Åselebor. Men jag var fan seg så jag vet inte vad som hände riktigt. Resten av kvällen blev iallafall i öltält med ett coverband som kallade sig RiffRaffRuff, lirade jävla bra och varierad musik måste jag säga. Vi ägde dansgolvet...eller gräsmatta var det ju egentligen. 

Lördagen var fanimej desto bättre då vi stabiliserat oss litet. Blev marknad med karusellåkning, och sen Langos efter det. Vettefan vad jag höll på att kräkas mest av. Clemme dök upp som ett litet extranummer också. Sen väntade vi på Alcazar aslänge också, lyssnade en halv låt sen fick vi nog och begav oss hem. Vi knäckte öl och gick ner till Ångermanälven och badade. Så fint, härligt och friskt vatten. Min björnebrygd åkte fan i och blev lite utspädd, men smakade lika fantastiskt och berusande ändå.   
Sen blev det grillande hos Dessi och det var fanimej underbart. Härligt väder, öl, fräsch trädgård, halloumi. Går inte att beskriva.

Sen drog vi iväg på kalas i andra änden av byn, i villa villekulla, där såg vi dubbelt och sånt. Sen vet jag inte vart övriga kvällen tog vägen. Men en kanonbra fylla hade jag iallafall, och jag tror inte någon annan var sämre heller. P och Anders stod på scen å sjöng, Hanna lekte kurragömma.

Idag vaknade vi upp jättefräscha och vitala, drog in på marknaden och knatade runt, sen blev det dödläge efter att jag åt världens godaste kebabpizza. Misshandlade några timmar i soffan hemma och hade Bluetooth krig.
Hemfärden startade vid 21.06 säger vi, vi åkte till Dorotea och käkade färdkost...Sen var resten av hemresan ett enda stort skratt.

Tack tack tack och återigen tack AnderZ, Desiree, Hanna och P!
Love U!


Lonely Nights

Men fan ni får väl ett nytt blogginlägg då. Jag avskyr det här. Orkah! Ja jag har varit utomlands å grejat, Mallorca, bratwurst och Krombacher var det minsann för hela slanten. Ingen gazpacho eller spansk kultur var det. Nu har jag varit hemma en vecka, jobbat jobbat jobbat. Men i fredags blev det smygfest hos Helena. Ikväll var jag hos Jimmy Man och fikade, spelade Mario Kart på Wii. Sen kom jag hem och öppnade baren som jag plockade med mig från omnämnda resa. Har tagit mig en Jim Beam on the rocks och så provade jag absinthen. Men nu fåre vara nog för nu känner jag mig för kreativ. Mjukiskväll har jag haft också, bara RnB och soul. Men den enorma getingen höll på att sabba det hela när han minsann skulle besöka mig ikväll, mest på dagtid han härjar runt min balkong. Men ikväll fick jag fan nog, inte efter klockan 21 har jag sagt. Tidningarna hade jag tidigare återlämnat till pappersinsamlingen så jag tog första bästa och hamrade till han. En limpa med rostfranska fick han bannemig smaka på. Smack. Dumjäkel, flög omkring i taket som en nolla. Men inte längre.
Har lirat några rundor StarCraft också, och sen när jag kom ut så var klockan så mycket som den är nu, 01.35 när jag skriver denna rad. Inte en kotte online på MSN, inte en jäkel på Battle.net heller. Ensamt är ordet alltså. Ja, när man lirar Marine Defense spelet på StarCraft ensam, som man måste vara minst fyra spelare på för att det ska funka, då ÄR det verkligen ensamt. Så desperat. Satt och väntade på att någon tysk eller spagge skulle joina men NEJ.  Skulle göra vad som helst för lite sällskap precis nu. Alldeles tyst på gatorna också, jag kan nästan tro att NordKorea har provsprängt kärnvapen i fel världsdel.

Men se där, Anders är lite halv available på MSN. Livet tar sin vändning. Hejhej. :)

RSS 2.0